1 Mayıs’ta Alanlara!

Tarım İşçileri Sendikası olarak 1 Mayıs’ta İzmir’de, alanlarda olacağız. 

İlk defa TARIM-SEN kortejiyle yürüyeceğiz. 

Geçtiğimiz Ağustos ayında sendikamıza üye olduğu için işten atılan AGROBAY İŞÇİLERİ olarak yürüyeceğiz. Bakırçay havzasında yaktığımız direniş ateşiyle, sera işçilerinin haklarını sonuna kadar savunacak bir sendika yaratmanın sözüyle yürüyeceğiz. Tek bir çöp vermem diyen Agrobay patronundan aldığımız kazanımla yürüyeceğiz. Tüm sera işçileri için yürüyeceğiz.

Bakırçay havzasında başlattığımız yürüyüşümüzü başka havzalardaki seralara, balık işletmelerine taşımak için yürüyeceğiz.

Her yıl ekmeğini kazanmak için yollarda canını veren mevsimlik tarım işçisi kardeşlerimiz için yürüyeceğiz. Emeğinin bir kısmını dayıbaşına, çavuşa kaptıran, çok kötü koşullarda barınmak, beslenmek zorunda kalan işçiler olarak yürüyeceğiz. 

Akbelen’de ormanını, Akçay’da zeytinini, Mezeköy’de fidanını savunan orman köylüleri için; zeytinine, üzümüne, tütününe, meyvesine, tarlasına sahip çıkan köylüler olarak yürüyeceğiz. 

Bu ülkenin emekçileri çayına, fındığına, buğdayına, hasadına, ekmeğine sahip çıksın, üretmek ülkenin geleceğidir ama onurlu bir şekilde üretmek istiyoruz demek için yürüyeceğiz! 

Holdinglere verecek ne toprağımız ne alın terimiz var demek için yürüyeceğiz. Holdingci güçlere karşı birliğimizi inşa etmek için yürüyeceğiz! 

Onurumuz, haysiyetimiz için, biz de varız demek için yürüyeceğiz. 

Biz de varız! 

Tüm işçileri, köylüleri ve tarım emekçilerinin dostlarını 1 Mayıs’ta bizimle birlikte yürümeye çağırıyoruz. 

Yaşasın işçilerin birliği, yaşasın köylülerin dayanışması!

1 Mayıs bizimdir!

Yaşasın 1 Mayıs! 

BULUŞMA YERİ VE SAATİ: Konak Pier, 12:00

İLETİŞİM:

Bakırçay: 0 555 064 14 03
İzmir: 0 533 564 23 93
Aydın: 0 538 514 26 03

Diğer İçerikler

Son Eklenenler